نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

خبرهای جدید از اعزام ودیعه‌گذاران به عمره مفرده | چه کسانی در اولویت اعزام عمره هستند؟

  • کد خبر: ۱۹۲۸۱۴
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
خبرهای جدید از اعزام ودیعه‌گذاران به عمره مفرده | چه کسانی در اولویت اعزام عمره هستند؟
حدود ۶ میلیون نفر در نوبت تشرف به عمره مفرده هستند. اکنون که پس از هشت سال این سفر‌ها به زودی برقرار می‌شود، کدام ودیعه‌گذاران در اولویت اعزام هستند؟

به گزارش شهرآرانیوز از اوایل سال جاری روابط سیاسی ایران و عربستان برقرار و مهم‌ترین شرطی که ایران برای ازسرگیری اعزام زائران به خانه خدا داشت، محقق شد. محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد هم آغاز اعزام زائران عمره را به اواخر آذر موکول کرده است.

اولویت‌های عمره چگونه است؟

نکته قابل توجه برای تشرف به خانه خدا، اولویت‌های اعزام است. چرا که وزیر ارشاد گفته است: تا قبل از اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۳، حدود ۴۰۰ هزار نفر به عمره می‌روند.

فیش‌های عمره که بیش از ۱۲ سال در اختیار زائران قرار دارد، از اولویت ۰ تا ۶۰۰ است. سال ۹۰ و قبل از آن متقاضیان عمره مفرده پس از اطلاعیه‌های سازمان حج و زیارت برای ثبت‌نام، به بانک ملی یا ملت مراجعه و با پرداخت هزینه پیش ثبت‌نام، فیش عمره خریدند.

اما اکنون که پس از هشت سال توقف عمره، با برقراری روابط ایران و عربستان بزودی اعزام عمره‌گزراران ایرانی آغاز می‌شود، دارندگان کدام فیش‌ها در اولویت هستند؟

شنیده‌ها حاکی از این است که پس از نهایی شدن جزئیات تشرف به عمره مفرده، اولویت‌های ۰ تا ۴۰۰ برای زیارت خانه خدا در مرحله نخست فراخوانده شوند. البته با توجه به اینکه قرار است تا قبل از آغاز حج تمتع، ۴۰۰ هزار نفر راهی سرزمین وحی شوند، یک منبع مطلع می‌گوید: سال ثبت‌نام هم در اولویت اعزام مؤثر خواهد بود.

ثبت‌نام عمره با توجه به محدودیت اعزام هر سال انجام نمی‌شد و در اواخر دهه ۸۰ و سال ۹۰، افراد با ودیعه‌گذاری ۵۰۰ و ۸۰۰ هزار تومان فیش عمره تهیه کردند.

اعزام هر ساله ۸۵۰ هزار ایرانی به عمره در سال‌های گذشته

در زمان اعزام زائران به خانه خدا برای انجام اعمال عمره، سالانه ۸۵۰ هزار ایرانی به عربستان اعزام می‌شدند. با این وجود، پس از تعطیلی عمره از سال ۹۴، حدود ۶ میلیون نفر همچنان در صف تشرف به عمره مفرده هستند. همه این افراد پس از اطلاعیه‌های سازمان حج و زیارت در سال‌های گذشته برای ثبت‌نام عمره، از طریق یکی از دو بانک عامل ملی و ملت ودیعه‌گذاری کردند.

هنوز تصمیم نهایی مسؤولان سازمان حج و زیارت در زمینه عمره مفرده اعلام نشده و سیدعباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت هزینه این سفر را در گرو ارز اختصاص یافته از سوی بانک مرکزی عنوان کرده است.

سفر به خانه خدا در سال‌های گذشته حدود ۲ هفته بود که برای مدیریت زمان و کاهش هزینه‌ها به ۱۲ روز تقلیل پیدا کرد. اکنون هم به نظر می‌رسد که سفر عمره ۱۰ روزه برنامه‌ریزی شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->